DIALOOG RENDEERT!

 

Bel ons: 06-28716552

 

Succesvolle arbeidsvoorwaarden

 

Als wij onze klanten (werkgevers tot 1000 medewerkers) vragen wat ze belangrijk vinden bij arbeidsvoorwaarden zijn dat 3 dingen:

 

-rust

-duidelijkheid

-beheersbaar

 

Rust in de tent, omdat medewerkers tevreden zijn over hun balans prive-zakelijk, de flexibele werktijden en de mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden aan te passen aan de levensfase.

 

Duidelijkheid, omdat de afspraken tussen medewerker en leidinggevende helder zijn en vooral appeleren aan wat binnen de organisatie als belangrijk en waardevol wordt beschouwd.

 

Beheersbaar wil zeggen dat de kosten van de arbeidsvoorwaarden voorspelbaar en te beinvloeden zijn. Zodat je in goede tijden iets extra's kan doen, zonder daar in mindere tijden aan vast te zitten.

 

Constructieve arbeidsverhoudingen

 

Succesvolle arbeidsvoorwaarden kunnen alleen gedijen in een klimaat van constructieve arbeidsverhoudingen. In dit klimaat maken werkgever en medewerker met elkaar afspraken op basis van dialoog en respect. Zijn deze arbeidsverhoudingen in orde dan is er draagvlak voor noodzakelijke veranderingen. Door initiatieven zoals duurzame inzetbaarheid zijn medewerkers meer betrokken en dat verhoogt weer het rendement van de onderneming.

 www.mzinactie.nl
twitter.com/mzinactie
06-28716552